La multi ani, EUdivers!

//i.imgur.com/3TUSZPQ.jpg   Sâmbătă, 15 februarie 2014, gaşca de EUdiverşi s-a reunit pentru a sărbători 8 ani de existenţă şi activitate ai ONG-ului.

  Cu mici, cu mari, unii încântaţi de cunoştinţă, alţii înduioşaţi de revederea cu vechii voluntari, am umplut la propriu sala de la Casa Olteanu.

  Veteranii de anul acesta, voluntarii de clasa a XII-a, au primit de la Ana nişte săculeţi minunaţi, cusuţi manual cu multă dragoste, un gest de recunoştinţă, o amintire speciala, dar şi un simbol al tuturor amintirilor şi proiectelor ce ne leagă.

  Bineînţeles, nu putea fi sărbătoare, fără clasicul “La mulţi ani!” şi fără un tort imens şi delicios, numai bun pentru a potoli foamea “lupilor”.

  Şi pentru că suntem non-formali, deosebiţi, speciali şi unici (puţină laudă se permite acum la aniversare), am transformat mica sală în ring de dans, numai bine cât să dansăm printre altele Pamporea, Paidushca şi bineînţeles clasicul dans Eudivers.

  La mulţi ani tuturor voluntarilor EUdivers , datorită cărora astăzi suntem recunoscuţi ca o organizaţie non-guvernamentală activă şi inovatoare !

Cele mai noi Filme HD Romania.