First official day – conferinta de presa !

10288757_634363376643131_2632885875141741895_nPe data de 28 aprilie 2014  o parte a EUdiversului s-a încolonat spre sala de conferinţe din incinta Primăriei Tulcea pentru susţinerea  unei conferinţe de presă. Scopul „vizitei”- vestirea iniţierii noului nostru proiect, „Descopera Tulcea prin TINEri”.

Gazde fiind, ne-am înfiinţat la faţa locului cu jumătate de oră înaintea orei stabilite cu presa, pentru a pregati terenul pentru importanţii noştri oaspeţi. Fără să fi plănuit, domnul primar Constantin Hogea a decis să ni se alăture înainte de întâlniea oficială. Şi pentru că a fost foarte prietenos  a reuşit să detensioneze atmosfera  şi  să ne facă să ne simţim  relaxaţi înainte de conferinţă.

Ora 11 sosind, am dat drumul informării. Puţin intimidaţi de lentilele camerei de filmat, EUdiverşii au început glăsuirea.

Emoţiile au disparut însă ca prin minune, dat fiind cadrul amical în care s-a desfăşurat  conferinţa. Preşedintele nostru, Cornel Ditcov, a făcut o prezentare succintă a noului nostru proiect, urmat apoi de Andreea Croitoru, care a dezvoltat calendarul proiectului.  Mara Floare a dezvăluit planurile noastre privind Sulina, iar Cristian Marcu ne-a adus la cunoştinţă  schema derulării activităţilor planificate pentru comuna Casimcea.

Pentru o lămurire deplină a publicului, reporterii ne-au adresat întrebări . Unele mai discrete , altele mai indiscrete.Una peste alta , conferinţa de presă a  reprezentat un început bun pentru proiectul nostru, aş putea  spune!

 

Reporter de serviciu- Oana Stan

Cele mai noi Filme HD Romania.