S-a dat startul la work-shop-uri !!!

Sâmbătă, data stelară 7 iunie 2014, pentru că a fost sâmbătă şi pentru că avem un calendar de proiect de respectat, am început cu brio sezonul de work-shop-uri destinate grupului ţintă al proiectului „Descoperă Tulcea prin TINEri”.

Grupul ţintă din Tulcea, s-a prezentat în număr record- 30 de persoaneeeeee!! De fapt ar fi trebuit să fie vreo 40 dar unii au avut meditaţii şi nu s-au prezentat la locul faptei.

Datorită redimensionării demografice, am trecut la planul 2 şi am făcut sesiunea de cunoaştere prin afara Casei Olteanu. Lejer , cu un joc în 4 echipe. Tinerii şi proaspeţii noştri colegi au făcut o hartă a imobilului, marcând intrările, au avut de numărat toate ferestrele de la nivelul 2 ( părerile sunt împărţite întrucât unii au găsit 42, alţii 50 iar cei mai generoşi 100 , după ce au numărat fiecare ochi de geam ), au aflat numele colegilor de echipă şi zodia lor şi s-au pozat cu un cetăţean nevinovat identificat în zonă .

După feed-back-ul cules de colega Andreea, am intrat în problemă, recte în modulul de prezentare al exemplelor de bună practică şi am vizionat două filmuleţe de prezentare realizate în cadrul a două proiecte TiA implementate anterior, care au valorificat metode de educaţie non-formală de sorginte artistică- teatrul labirint şi teatrul stradal. Ca să nu-i buimăcim de tot, i-am lăsat pe noii noştri colegi să cugete o săptămână înainte să trecem la nivelul următor. Nu înainte să stabilim regulile de convieţuire armonioasă pe perioada implementării proiectului , care au fost asumate de distinsa adunare şi consemnate de colega Mira. Înainte de plecare am făcut o poză de grup, ca să ne meargă bine şi am pozat separat echipa nr. 4, câştigătoarea probei pe echipe. Revenim cu detalii în curând. O săptămână frumoasă !

 

Cele mai noi Filme HD Romania.