Sezon plin la prezentări

Luna mai a fost extrem de încărcată pentru Eudiverşi ! În afară de activităţile aferente Săptămânii Naţionale a Voluntariatului ediţia 2014 şi a pregătirii broşurii „Tulcea,esenţa diversităţii”, am desfăşurat o amplă campanie de promovare a proiectului „Descoperă Tulcea prin TINeri”, care a căpătat dimensiuni mai mari decât cele vizate anterior.

Concret, datorită deschiderii de care a dat dovadă conducerea unităţilor de învăţământ cooptate ca şi partenere , precum şi implicării voluntarilor juniori, au fost bifate 7 evenimente de prezentare : 3 evenimente la Liceul Teoretic „Grigore Moisil”, o prezentare la Colegiul Tehnic „Henri Coandă”, o prezentare la Liceul de Artă „George Georgescu” din municipiul Tulcea, o prezentare la Liceul „Jean Bart” din Sulina şi o prezentare la Şcoala Gimnazială Casimcea.

Nu ştim dacă de vină au fost materialele viu colorate create de Alex Luchici, tricourile trendy ale echipei de proiect, prezentarea în Power Point făcută de Mădălina Onică sau ideea în sine- posibilitatea de a deveni creatorii unui eveniment local, cert este că toţi participanţii la evenimente şi-au manifestat sonor aprecierea faţă de demersul nostru şi ne-au declarat că aşteaptă invitaţia oficială la evenimentele de formare organizate pe plan local. Revenim cu detalii şi vă lăsăm să vă delectaţi cu fotografii de la evenimente J.

, , ,

Cele mai noi Filme HD Romania.