Serată la Avramide

      Vineri, 23 Gustar 2013, pe la orele 6 după-amiaza, doamna şi domnul Alexe Avramide au avut deosebita plăcere să găzduiască în casele dumnealor din strada Progresului  No.32 o frumoasă serată dată în onoarea graţioasei domnişoare Ecaterina Papadopol şi a distinsei sale mame, doamna Eleni Papadopol.

      Lăsând de o parte gluma, toată echipa EU divers a muncit pe rupte  în săptămâna dinaintea evenimentului  pentru a oferit distinşilor oaspeţi o călătorie de neuitat prin labirint.

      Pentru că Mara , colega noastră, a avut o idee minunată – să dăm o uşoară tentă de mister întregului scenariu, labirintul a fost gândit ca o succesiune de tablouri care stimulau pe călător să descopere misterul averii lui Avramide . Pentru a reda cât mai fidel atmosfera de epocă a casei, restaurată impecabil în ultimii ani, contructorii labirintului au făcut investigaţii amănunţite în garderoba personală şi a rubedeniilor , procopsindu-se cu ţinute de gală cum n-au purtat nici la  Balul Bobocilor (şi probabil nu vor purta nici la Balul Gâscanilor)

      Scenariul a fost operă colectivă, Radu  ne-a furnizat coloana sonoră- un frumos vals a lui Chopin, Costin a adus la locul faptei un mega sistem de sonorizare, Ligia Dima ne-a familiarizat cu locaţia şi ne-a completat informaţiile despre personajele care urmau să fie readuse la viaţă iar vineri seara am purces la treabă.

     Ne-au trecut pragul 60 de oaspeţi – părinţi, colegi, cadre didactice, conducători de instituţii de cultură sau pur şi simplu cetăţeni ai Tulcei care au aflat din presă sau de pe internet de eveniment.

   Judecând după prima impresie lăsată pe flip-chartul postat strategil la iesirea din labirint si dupa concluziile dezbaterii publice care a urmat labirintului si care a fost coordonata de colegii nostri Cornel si Iuliana , impresia asupra participantilor a fost memorabila iar concluzia generala a fost ca intotdeauna comunitatea va sustine astfel de initiative ale tinerilor.

Cu drag pentru tulceni,

marea familie Eudivers : Cornel Ditcov, Ana Lazăr, Marian Badea, Andrada Finică, Adrian Cernecu, Maria Mirabela Chirilov, Oana Stan, Alexandra Stoica, Alexandra Dudari, Mara Floare, Georgiana Petcu, Alexandra Caraman, Iuliana Ghioc, Anca Ţuţuianu, Miruna Iancu, Ana Stoean, Florin Bouroş, Radu Prisada, Costin Anghel, Cristian Marcu, Iuliana Egor, Luca Ţincoca.

   Eudivers ruuuulz !

 

   

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  • Uitandu-ma pe internetul romanesc iata ca am nimerit pe
    pagina dvs.. Nu ma pot abtine sa nu zic ca sunt placut surprins de calitatea informatiilor de pe aceasta pagina si va doresc cat mai mult succes!

Cele mai noi Filme HD Romania.