Sulina prin ochii tinerilor

     Duminica,25 august 2013, intre orele 18-20, pe faleza orasului Sulina a avut loc expozitia foto ” Sulina prin ochii tinerilor”, eveniment realizat  in cadrul Proiectului „Tineri pro Comunitate”, implementat de Asociatia Centrul European pentru Diversitate din Tulcea in parteneriat cu Casa de Cultura Sulina. Expozitia foto a fost urmata de o dezbatere publica, găzduită de Casa de Cultură.

      Actiunea organizata de Centrul EU divers, expozitia foto „Sulina prin ochii tinerilor”, a avut drept scop promovarea orasului Sulina, implicarea tinerilor din comunitatea locala in activitati cat mai diverse, revitalizarea orasului Sulina prin metode de genul acesta .Organizarea acestui eveniment  a fost posibila cu sprijinul a unui grup de tineri entuziasti din Sulina care s-au implicat activ in desfasurarea activitatilor.

      Cum au decurs lucrurile ? Foarte bine ! Daca in primele 15 minute ale expozitiei  lumea care trecea pe faleza a fost un pic cam distanta, usor-usor a prins curaj si tot mai multe persoane au inceput sa  se opreasca langa noi ca sa afle despre ce este vorba. Am  discutat  cu toti cei interesati de fotografii, colegii nostri de la Sulina le-au oferit detalii despre monumentele imortalizate iar la final i-am invitat la dezbaterea de la Casa de Cultura. Potrivit chestionarelor completate de participanti, cele doua activitati  au beneficiat de  un feedback pozitiv , iar cei intervievati  au propus initierea si desfasurarea de  activitati similare  mai ample, cu o  promovare mai intensa  in media.   Multumim inca o data tuturor celor s-au implicat,Casei de Cultura Sulina, tinerilor liceeni din Sulina care au organizat aceasta actiune si speram ca pe viitor sa mai organizam astfel de evenimente .

, , ,

Cele mai noi Filme HD Romania.