Tulcea- Day 1

       Pentru că reîntâlnirea cu colegii noştri la Sulina ne-a întrecut aşteptările, nu ne vom rezuma la comunicatul de presă „oficial” ci vă vom împărtăşi pe cât posibil experienţa celor 3 zile împreună.

      Vineri , data stelara 06.09.2013, grupul de sulineni a debarcat de pe nava clasică la Tulcea. I-am lăsat să se bucure de masa de prânz iar apoi i-am invitat la primul modul al întâlnirii . De fapt i-am invitat la joc, pentru că Andrada ne aştepta la cotitură cu un 2 în 1 , un ice-braker –energizer fără denumire oficială dar care ne-a pricopsit pe toţi cei din audienţă cu câte un papion de hârtie pe care am consemnat un lucru adevărat şi două lucruri false despre noi ( evident  nu foarte evidente, că nu şi-ar mai fi avut rost jocul ). După care am început să ne mişcăm brownian prin încăpere şi să socializăm. Jocul a fost câştigat de Mara, care a găsit prima 4 victime pe care le-a interogat cu succes dar noi ne-am făcut că plouă şi că jocul nu s-a terminat, ca să ne mai socializăm puţin.

      Au urmat trei sesiuni de „predare”, în cadrul cărora ne-am reamintit noţiunile de bază ale scrierii unui proiect iar cu ajutorul Alexandrei Dudari ne-am împărţit în 5 echipe „gustoase”- mere, portocale, kiwi, banane şi lămâi (bine că nu a ales cineva kaki sau physallis). Am făcut rapid o „salată de fructe” (din păcate doar jocul, nu şi preparatul omonim) şi am trecut la treabă. Am făurit câte un arbore al problemei, am purces la pozitivare  iar spre final am preluat elementele din arbore în fişa de proiect. Ca să muncim mai cu spor am făcut o pauză scurtă , cam cât de un „iepure /săgeată/zid”, unde am remizat, pentru că după un 1 la 1 după primele două runde, ambele echipe am trişat la runda finală.

      La final am completat toţi post-it-uri cu impresiile favorabile/nefavorabile despre prima noastră reîntâlnire şi ma rupt rândurile. După un „Măgăruş” regizat de Adi , ca să ne meargă bine în echipă.

 

, , ,

Cele mai noi Filme HD Romania.