„Descopera Tulcea prin TINEri”- la final

După 6 luni de muncă am ajuns la finalul proiectului. Pe care l-am încheiat cu o conferinţă de presă, organizată la sediul nostru de la Casa Tineretului.

Corifeu a fost coordonatorul proiectului, Cornel Ditcov, care a trecut în revistă realizările măreţe din perioada iunie-august, respectiv organizarea a 3 sesiuni de formare şi desfăşurarea a 5 evenimente publice (2 la Tulcea, 2 la Casimcea şi 1 la Sulina), care au dovedit că tinerii pot să îşi pună în practică (cu succes) ideile.

Şi pentru că suntem o organizaţie puţin ieşită din comun , toţi voluntarii şi membrii grupului ţintă au fost invitaţi pe rând alături de Cornel, ca să îşi exprime în câteva cuvinte experienţa din cadrul proiectului.

Bineînţeles că toţi au fost încântaţi şi aşteaptă cu nerăbdare anul 2015, ca să repună în scenă spectacolul la Avramide. Pentru că reacţia publicului ne-a confirmat că are potenţial să devină tradiţie anuală aşteptată cu interes de toată lumea. Mulţumim tuturor celor care ne-au susţinut în calitate de parteneri pe perioada implementării proiectului şi care ne vor fi alături şi la anul ! Cu stimă, echipa Eudivers

, ,

Cele mai noi Filme HD Romania.