Tinerii construiesc viitorul azi. La Tulcea !

      Şi s-a săvârşit la Tulcea ultimul eveniment sub umbrela MTS şi tineREŢEA, din cadrul unui proiect mai amplu, a cărei implementare a fost susţinută pe plan local de EUdivers, DJST Tulcea , Muzeul de Arta Casa Avramide, Fundatia Judeteana pentru Tineret Tulcea . Pentru a nu aduna la activitate aceleaşi persoane, am organizat 3 evenimente de consultare la 3 licee din municipiul Tulcea (Colegiul Dobrogean „Spiru Haret”, Liceul Teoretic „Grigore Moisil”, Liceul Teoretic „Ion Creangă”) , desfăşurate în zilele de 25,27 şi 28 octombrie.
      Număr total de participanţi – 75 de tineri cu vârsta între 16 şi 18 ani. Teme selectate pentru discuţii : Tineri sub presiune: Construirea rezilienței și a încrederii în sine; Program de mobilitate: ocuparea forței de muncă și a educației pentru toți; Impactul lucrului cu tinerii și a organizațiilor de tineret pentru toți ;Consolidarea unui sistem educațional care încurajează dezvoltarea potențialului tinerilor; Reconstruirea încrederii tinerilor în proiectul european;Susținerea implicării tinerilor în societate, în special pentru grupurile vulnerabile.
      Calde mulţumiri echipei de implementare a celor 3 evenimente, formată din : Ana Ruxandra Vîrdaru, Grigore Andreea-Raluca, Mihai-Vlad Grigore, Marcu Cristian, Miruna Hristu, Oana Chiscop, Andreea Lungu, Andreea Aftene, Ruxandra Enache, Zburlea Ionuț, Luiza Maria Constantin.
Suntem mândri de voi !
Cele mai noi Filme HD Romania.