GALA VOLUNTARIATULUI TULCEAN – EDITIA 2014

     Vineri, 5 decembrie 2014, municipiul Tulcea a acordat recunoaşterea publică cuvenită voluntariatului şi voluntarilor.
     După 3 ediţii consecutive în care Centrul EUdivers şi-a asumat rolul de organizator al Galei (singur sau în parteneriat cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Tulcea, Palatul Copiilor şi Consiliul Judeţean al Elevilor), ştafeta a fost predată la ediţia 2014 Organizaţiei CELISEA.
     Evenimentul din acest an s-a desfăşurat la Teatrul Jean Bart din municipiul Tulcea , în prezenţa unui public mai numeros ca niciodată. Gala a fost precedată de un spectacol de teatru forum iar programul a inclus momente artistice în interpretarea Grupurilor Young şi Mini Young şi a artistului în  teatru de umbre Leon Magdan.
     5 dintre colegele noastre- Andreea Mădălina Onică, Andreea Mădălina Popazu, Bianca Mădălina Stoian, Mara Luciana Floare şi Miruna Iancu , declarate voluntarele anului 2014, au primit diplome de la organizatori şi cadouri de la Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Tulcea.
Gala a oferit organizaţiilor tulcene ocazia să îşi prezinte în prezentări Power Point  imagini de la proiectele implementate în cursul anului 2014, şi să distribuie materiale realizate în cadrul proiectelor (broşuri, pliante, albume).
Cele mai noi Filme HD Romania.